Cmpaшнa зaбymа xвopoбa «вuлiзлa» з вogu nicля nigpuвy Kaxoвcьkoї ГEC. Okynaнmu мpymь яk мyxu. Лiкapi бeзcuлi

У російських окупантів виникла нова проблема через підрив Каховської ГЕС. Військовослужбовці РФ у Криму та на окупованій частині Херсонщини масово потрапляють до шпиталів із підозрою на холеру.

Про це повідомляє партизанський рух «Атеш» у Telegram, посилаючись на своїх інформаторів. За їхніми даними, кілька загарбників із такими симптомами вже загинуло.

У зв’язку з цим цілі підрозділи «другої армії світу» з Херсонського напрямку, розташовані вздовж ПівнічноКримського каналу, втрачають свою боєздатність, оскільки велику кількість військових вивозять у тил для лікування.

коріше за все, проблеми зі здоров’ям у окупантів виникають через використання води із відкритих джерел. Їм доводиться брати воду звідти, тому що з підвезенням бутильованої або просто очищеної води в армії РФ часто бувають труднощі.

«Підрив Каховської дамби завдав колосальної шкоди природі, розкривши безліч хвороб, про які ми ще почуємо», – сказано в повідомленні.

В «Атеш» закликали мешканців Херсонщини та Криму бути уважними з водою, яку вони п’ють та використовують для приготування їжі.

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *