3СУ вже в Херсоні? 0тoчення замкнулося: радісна звістка, грандіօзний прорив! Армія РФ рoзбита, пօвний розрив!

Військовий експерт Олег Жданов в одному з інтерв’ю розповів, що знищення армії РФ у Херсонській області вже набирає обертів. Як заявив експерт, гауляйтери Херсонської області заявляють про ремонт пошкоджених обстрілами

Збройних сил України Антонівського та Каховського мостів «від безвиході». «Особливо стосовно Антонівського мосту, там не потрібно бути інженером, з тих пошкоджень, які ми завдали мосту, зрозуміло, що треба міняти мостовий проліт. В іншому випадку вантажопідйомність мосту не можна відновити.

Вони вирішили спробувати, ми їм нагадали, що ми тут поряд, спостерігаємо і це марна праця. До речі, міст на Каховській ГЕС через шлюз і міст Дар’ївський, принаймні, була інформація, що Дар’євський теж потрапив під обстріл, це вже, мабуть, говорить про те, що ми починаємо замикати цю „мишоловку“ та розпочинати планомірне знищення», — розповів військовий експерт. Він уточнив, що Україна і раніше знищувала угруповання російських військ у Херсонській області шляхом послаблення її логістики та матеріально-технічних запасів. Зазначимо: Триває сто шістдесят дев’ята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню.

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *