Маcштабна катастpофа сколихнула світ! Kількість загuблих суттєво збільшилася ВІДЕО

У масштабній залізничній катастрофі в індійському штаті Одіша, де зіткнулися три поїзди, загинули щонайменше 288 людей, ще близько 850 – доставлені в лікарні.

Попередня кількість загиблих була 233 людини.

Про це пише The New York Times

Згідно з першим звітом уряду Індії, як пише видання, близько 19:00 за місцевим часом 2 червня високошвидкісний пасажирський потяг Coromandel Express, що прямував з Калькутти, зіткнувся з вантажним потягом, який простоював на станції невеликого міста Баханага.

Після зіткнення із вантажним потягом, пасажирський, в якому перебувало 1257 пасажирів, зійшов з рейок: 21 вагон зійшов з колії, а 3 – перекинулись на інші рейки.

Одночасно із цим пасажирський потяг із Бенгалуру до Калькутти Yesvantpur-Howrah Express з 1039 пасажирами прямував у протилежному напрямку – по колії, на яку перекинулись 3 вагони потягу, що зійшов з рейок.

Друге зіткнення спричинило сходження з рейок двох вагонів третього поїзда.

Старший заступник комерційного директора Південно-Східної залізниці Індії Раджеш Кумар повідомив, що потяг Coromandel Express змінив шлях, що й могло призвести до трагедії.

Причини зміни курсу потяга встановлюються, проводиться розслідування.

Попередній звіт показує, що аварія сталася в результаті збою сигналу, пише видання.

Зазначається, що на місці трагедії працювали понад 200 машин швидкої допомоги і 100 додаткових лікарів, крім 80, які прибули туди одразу після катастрофи.

Повідомляється, що кількість загиблих може знову зрости, оскільки рятувальники продовжують розбирати купи брухту, на які внаслідок зіткнення перетворилися вагони двох пасажирських і одного вантажного поїздів.


Джерело

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *