Бyнкeрнuй вuтягнув останній “козuр”: Януковuча вuйшов в ефір і таке заявuв: Янuк nросuть отямuтuся і не вірuтu nовідомленням владu про перемоru…Відео

У Кремлі вирішили, що настав час на “останній козир” і випустили “в ефір” експрезидента-втікача Віктора Януковича.Засуджений в Україні за держзраду до 13 років позбавлення волі, Янукович “з-за поребрика” звернувся до українців з черговим “Астанавітєсь!”

Звернення Януковича опублікував його прессекретар Юрій Кірасир у Facebook.

У ньому колишній президент України слухняно переповів наративи Путіна про воювання “до останнього українця” та заклики дати висловитись усім, “хто має конструктивні пропозиції”.

Так, у своєму зверненні до “співвітчизників” нелегітимний Янукович звинуватив легітимну владу України в недосвідченості й авантюризмі та закликав врятувати “те, що залишилось”.

“МЕНІ ЗДАЄТЬСЯ, ЩО СЬОГОДНІ ЯК НІКОЛИ ПОТРІБНА АДЕКВАТНА ОЦІНКА СИТУАЦІЇ ТА ПОВАГА ДО НАЙРІЗНОМАНІТНІШИХ ДУМОК ГРОМАДЯН УКРАЇНИ. ГРОМАДЯНИ САМІ МАЮТЬ ЗРОБИТИ ВИБІР — ВОЮВАТИ “ДО ОСТАННЬОГО УКРАЇНЦЯ” ЧИ НАМАГАТИСЯ ЗБЕРЕГТИ ТЕ, ЩО ЩЕ ЗАЛИШИЛОСЯ”, — ЗАЯВИВ ЯНУКОВИЧ.

Він також закликав українців одуматися і не вірити владі, а саму владу – “перестати брехати про постійні “перемоги””.

Не забув “легітимний” і про себе, запропонувавши як альтернативу “недосвідченій” владі себе коханого.

“Я ЗНАЮ, ЯКИМИ МАЮТЬ БУТИ НАСТУПНІ КРОКИ, ДІЇ ТА РІШЕННЯ, ЯКІ ДОПОМОЖУТЬ ДОСЯГТИ МИРУ ШЛЯХОМ ВЗАЄМНИХ ПОСТУПОК”, – ЗАЯВИВ ЯНУКОВИЧ.

До слова пост зі зверненням експрезидента-втікача отримав “аж” чотири “лайки”, один з яких – “ха-ха”.

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *